Nádtető a jó választás
Nádból szinte bármilyen formájú tető készíthető az Ön igényei alapján. Tekintse meg szolgáltatásainkat és válassza ki az önnek megfelelőt
VNÁD Nádipari Kft. - nadteto.hu

Üdvözöljük a nádtetők világában...

   Szeretettel köszöntjük a VNÁD Nádipari Kft. megújult internetes oldalán.

   Fertő-tavi családi vállalkozásunk fertődi székhellyel az elmúlt 25 év alatt folyamatosan fejlődve tette le kézjegyét tetőivel számtalan helyen az országban - világban. Szakértelmünkkel szeretnénk továbbra is meghatározó szerepet vállalni az elsősorban hazai, valamint regionális nádtetős beruházások kivitelezésében.

   Legyen szó családi házak nádtető fedéséről, tájházak, nyaraló ingatlanok, mezőgazdasági, vendéglátóipari létesítmények, lovardák, állattartó-telepek nádazásáról, kerti pavilonok, napernyők, egyedi fa vagy fémvázas tetők náddal történő dekorációs borításáról - otthon érezzük magunkat ebben a szakmában...

   Ezt az utat járva szeretnénk bemutatni egy ősi mesterség titkait,  munkáinkat, mindennapjainkat, egyszóval az életünket a nád aratásától a minőségi nádtetők elkészültéig. Bizony kemény munkát, sok izzadságot tartogat a munkásságunk, amiből szeretnénk egy látványos bemutatót adni Önnek is. Böngésszen munkáink fényképei között, keresse videóinkat, kövessen bennünket a Facebook-on is.  Az elképzelései megvalósításához kérjen egy díjtalan árajánlatot.

KépKép

   A Nemzeti Parki termékvédjegy birtokában lévő tetőfedő nádból épült nádtető egy összehasonlíthatatlan életérzést szállíthat akár Önnek is, nem utolsóként a nád kiváló hőszigetelő tulajdonságával együtt.

   Minden elkészült "nádtetőnkre", az azokba fektetett precíz munkára büszkék vagyunk, kellő gondosság mellett méltán lehetnek ezen nádtetők  az elkészült házak legnagyobb díszei a megrendelőink legnagyobb örömére.

   Reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük egy új nádtető alatt!

   Tisztelettel,

   VNÁD Nádipari Kft. csapata

Kérem, várjon... Kérlek, várj..